REZULTATI TAKMIČENJA HMC/ASSIST, 16.novembar 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

U prilogu (link na kraju ove poruke) je lista kandidata sa osvojenim poenima osvojenim tokom prvog dela takmičenja održanog 16-og novembra 2019.

Učenici koji su osvojili šezdeset i više poena (od ukupno 100) ovim se plasiraju u drugi krug takmičenja koji će se održati tokom subote i nedelje, 26. i 27. januara 2020. u prostorijama privatne škole jezika T&T, na Petlovom brdu, ul. Nićifora Ninkovića 7, 11090 Beograd.

Obaveštenje o dokumentima koja su potrebna za učešće u drugom krugu dobićete na svojim e-mail adresama, koje ste koristili kada ste se prijavljivali za takmičenje. Molimo vas da ne koristite telefonske aplikacije za slanje i primanje mailova s obzirom da se pokazalo da često nije dovoljno pouzdano sredstvo komunikacije.

Učenicima koji se nisu plasirali dalje, savetujemo da na osnovu osvojenih poena u svakoj pojedinačnoj oblasti obrate pažnju i da ovo iskustvo iskoriste da jos bolje usavrše svoje znanje engleskog jezika. (Ukoliko ima učenika koji će u septembru 2020. i dalje imati manje od 16,5 godina, imaju mogućnost da se ponovo prijave na konkurs sledeće godine).

U ime organizacije HMC i Assist jos jednom zahvaljujem svima na učesću.

S poštovanjem,
Aleksandra Marković
Koordinator HMC/Assist projekata za Srbiju

REZULTATI TESTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *