Rezultati testa engleskog jezika

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je ove godine više od 70% kandidata koji su se prijavili za takmičenje uspešno prošlo u drugi (i poslednji) krug takmičenja koje će se odrzati tokom vikenda 20 i 21. januara 2018.

U prilogu je lista kandidata sa osvojenim poenima. Učenici koji su osvojili šezdeset i više poena (od ukupno 100) ovim se plasiraju u drugi krug. Obaveštenje o dokumentima koja su potrebna za učešće u drugom krugu dobićete na svojim e-mail adresama koje ste koristili kada ste se prijavljivali za takmčenje. Molimo vas da ne koristite telefonske aplikacije za slanje i primanje mailova s obzirom da se pokazalo da često nije dovoljno pouzdano sredstvo komunikacije.

Učenicima koji se nisu plasirali dalje, savetujemo da na osnovu osvojenih poena u svakoj pojedinačnoj oblasti obrate paznju i da ovo iskustvo iskoriste da jos bolje usavrše svoje znanje engleskog jezika. (Ukoliko ima učenika koji će u septembru 2018. i dalje imati manje od 16,5 godina, imaju mogućnost da se ponovo prijave na konkurs sledeće godine).

U ime organizacije HMC i Assist jos jednom zahvaljujem svima na učesću.

S poštovanjem,

Aleksandra Markovic

Koordinator HMC/Assist projekata za Srbiju

 

Rezultate testa možete preuzeti u PDF ili Excel formatu:

Results-HMC Projects English RSPretest for 2018 (PDF)

Results-HMC Projects English RSPretest for 2018 (Excel)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *