Rezultati testa engleskog jezika

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je ove godine više od 70% kandidata koji su se prijavili za takmičenje uspešno prošlo u drugi (i poslednji) krug takmičenja koje će se odrzati tokom vikenda 20 i 21. januara 2018.

U prilogu je lista kandidata sa osvojenim poenima. Učenici koji su osvojili šezdeset i više poena (od ukupno 100) ovim se plasiraju u drugi krug. Obaveštenje o dokumentima koja su potrebna za učešće u drugom krugu dobićete na svojim e-mail adresama koje ste koristili kada ste se prijavljivali za takmčenje. Molimo vas da ne koristite telefonske aplikacije za slanje i primanje mailova s obzirom da se pokazalo da često nije dovoljno pouzdano sredstvo komunikacije.

Učenicima koji se nisu plasirali dalje, savetujemo da na osnovu osvojenih poena u svakoj pojedinačnoj oblasti obrate paznju i da ovo iskustvo iskoriste da jos bolje usavrše svoje znanje engleskog jezika. (Ukoliko ima učenika koji će u septembru 2018. i dalje imati manje od 16,5 godina, imaju mogućnost da se ponovo prijave na konkurs sledeće godine).

U ime organizacije HMC i Assist jos jednom zahvaljujem svima na učesću.

S poštovanjem,

Aleksandra Markovic

Koordinator HMC/Assist projekata za Srbiju

 

Rezultate testa možete preuzeti u PDF ili Excel formatu:

Results-HMC Projects English RSPretest for 2018 (PDF)

Results-HMC Projects English RSPretest for 2018 (Excel)

 

Nove slike i TV prilog

U sekciji “Multimedia” postavljena je nova galerija slika – na njima možete videti kako se Aleksa Mirković, učenik Treće beogradske gimnazije koji je dobio Assist stipendiju za 2017/2018 godinu, proveo u letnjoj školi.

Pored slika, postavljen je i novi prilog – gostovanje Aleksandre Marković, osnivača obrazovnog centra T&T u emisiji “Pravac”, 9. novembra 2017. godine.

Novi sajt je počeo sa radom

Dragi posetioci, od danas je sa radom počeo novi sajt. U potpunosti smo promenili dizajn i nadamo se da Vam se novo rešenje dopada. Od danas, sve važne informacije i vesti o aktuelnim dešavanjima ćete moći da pročitate u sekciji Obaveštenja. Sekcije Stipendije i Letnja škola sadrže informacije potrebne za prijavu za neki od ovih programa. U sekciji Download možete pronaći sve materijale koji su neophodni za prijavu, kao i brošure naših partnera.